Strâns legată de pasiunea pentru prăjituri și încurajată de cea mai frumoasă familie, am pus pe picioare un întreg concept suav al unei cofetării. De-a lungul vieții am testat, am îmbunătățit și am învățat. În anul 2014 am hotărât, în sfârșit, că este momentul oportun să fac această idee cunoscută.

Astfel, am început să interacționez cu domeniul HO-RE-CA. Am fost rând pe rând apreciată de către cofetari, furnizori, proprietari de restaurante și simpli oameni care îmi degustau rețetele gândite și realizate cu atâta dragoste și atenție.


…După 2 ani de cercetare

În 2016 am renunțat la tot ce însemna carieră și activități lucrative și m-am dedicat în totalitate Bonbonneriei. Astfel, am reușit, printr-un an în care am muncit fără încetare, să ridic bazele unui laborator, în adevăratul sens al cuvântului.

La momentul actual, suntem o echipă de 5 oameni pofticioși ce s-au reunit într-un atelier de cofetărie și patiserie franțuzească, prăjiturind împreună planuri gustoase pentru omenire.

Am participat la inițiative notabile în domeniu, susținând un curs de ciocolată la Academia de Ciocolată din Istanbul. Apoi am inițiat un proiect de educare a consumatorilor cu privire la consumul responsabil de dulciuri, realizate doar din ingrediente naturale, la o calitate excepțională.

…Când vom fi mari

Ne dorim să creștem precum aluatul bine făcut: ușor, etapizat, dar sigur. Așadar, La Bonbonierre oferă constant oportunități noi cu privire la începerea unei cariere în micuțul nostru laborator. Dorim să dezvoltăm ideea de practică și să împărtășim experiența, pasiunea și dragostea noastră pentru dulciuri cu învățăcei. Vrem ca aceștia să se formeze în echipa La Bonbonierre și să devină adevărați maeștri ai cofetăriei franțuzești învăluite de spirit tradițional românesc.

Aceștia vor avea ocazia să învețe în laborator rețete speciale, unice în România, dar și rețete ale celebrilor cofetari din Occident. Împreună vom îndulci suflete!

Dacă vrei să guști din produsele noastre vezi secțiunea magazin.